Book a table

Sous-chef

Sous-chef ( 36 tot 38 uur)

 Als onderdeel van ons gezellige team ga jij de drukte niet uit de weg en voel jij je thuis in de keuken. Als sous-chef ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. In jou rol als leidinggevende stuur je het keuken team aan en zorg je ervoor dat er op tijd bestellingen worden gedaan. Met jou passie voor koken en kennis van producten voeg je iets toe aan ons team en zorg je voor een fijne werksfeer.

Ons paviljoen ligt op het mooie strand van Zoutelande, dus kun je elke werk dag genieten van een prachtig uitzicht op zee.

Een hecht en gezellig team staat bij ons centraal en daarom zijn we opzoek naar echte teamplayers! Door onze verassende menukaart zien we gasten het hele jaar door terug komen waardoor we ook buitenom de drukke zomer in het laagseizoen open kunnen blijven. De tijd die we in het laagseizoen over hebben gebruiken we graag voor het uitproberen van nieuwe gerechten waardoor we ons zelf blijven uitdagen en verbeteren.

 

Fuctie-eisen

  •  Je bent minimaal 18 jaar en een echte teamplayer.
  •  Ervaring in de keuken als sous-chef of als zelfstanding werkend kok.
  •  Je hebt leidinggevende kwaliteiten.
  •  Je bent flexibel en hebt een positieve werkinstelling.
  •  Je hebt enige kennis van de HACCP.

 

Wat bieden wij jou

  •  Een vast contract voor 32 tot 38 uur met een goed salaris boven de de CAO.
  •  Een fijne werkplek in een gezellig team waar veel mogelijkheden zijn.
  •  Verschillende cursus mogelijkheden.
  •  Vaste vrije dagen en uren zijn in overleg bespreekpaar, ook een 4 daagse werk week.
  •  Je eigen inbreng in de menukaart.
  •  Goed personeels eten & gezellige borrels na werktijd.
  •  Een moderne strandtent met gerechten van nu.
  •  Reiskosten vergoeding.
Reageer op deze vacature