Book a table

Lunch

Diner

Of gezellig borrelen?

Strandpaviljoen de Strandzot een restaurant gelegen op het mooie strand van Zoutelande in het (bijna) altijd zonnige Zeeland! Een fijne plek voor families, vrienden, geliefde, jong & oud om samen herinneringen te maken tijdens een heerlijke lunch, borrel of diner. Ervaar een service en keukenkwaliteit die uniek is op het strand en waar je iedere dag van kunt genieten.

 

Openingstijden

Je kunt elke dag bij ons terecht vanaf 11:00 uur.

Eerste en Tweede Kerst zijn wij gesloten, 31 December zijn wij geopend tot 17:00. 

 

Events 

 

ZILT OP ZONDAG

Geniet elke zondag van Zeeuwse oesters voor maar 1 euro per stuk.

NIEUWJAARSDUIK

Maandag 1 Januari is het zover! Om 14:00 uur duiken wij samen met Unox het nieuwe jaar in. DUIK JIJ MET ONS MEE?

Wat kan je verwachten:

Op maandag 1 Januari om 14:00 uur duiken wij voor ons paviljoen de koude zee in! En natuurlijk warmen we daarna gezellig met z’n alle op met wat lekkers. De kosten voor de Nieuwjaarsduik zijn 3 euro per persoon inclusief een Unox muts & snert. Inschrijven voor de Nieuwjaarsduik gebeurt ter plekken, zorg dat je ruim op tijd bent. 

Voorbereidingen:

Zorg dat je goed bent voorbereid naar de duik komt! Neem slippers\schoenen mee en trek deze direct aan na de duik. Ook wordt het aangeraden om een badjas mee te nemen die je meteen aan kan trekken na dat je uit het water komt! 
Duik je met kinderen? Duik dan mee aan de zijkanten van het terrein en let extra op! Kinderen zijn namelijk gevoeliger voor de kou. 

Voor de meeste mensen is duiken geen probleem duik echter niet mee als u niet helemaal fit of gezond bent. Deelnemen aan de Unox nieuwjaarsduik is geheel op eigen risico. 

 

Team Strandzot

Kom bij ons genieten!

Follow us!